zatvori

Video
Dobrodošli, Gost
Za korištenje ovog foruma, pisanje komentara, tema i postova, molimo da se Prijavite ili Registrirate.    Zaboravili ste lozinku?

Okusi Azije
(1 promatranja) (1) Gosta
Dobrodošli na forum LAS!

Header...
Idi na dnoStranica: 1
PREDMET: Okusi Azije
#5
Okusi Azije prije 9 Godina, 7 Mjeseca Karma: 0
MISIJA

Naša misija je dovesti okuse i mirise Azije na hrvatski stol

VIZIJA

Biti sinonim za egzotičnu kuhinju i namirnice u regiji. Ovo namjeravamo postići kroz vrhunsku uslugu i besprijekornu kvalitetu namirnica a ipak zadržavajući primjerene cijene. Dobra i kvalitetna hrana je pravo a ne privilegija.

O NAMA

Nakon mnogih putovanja u zemlje južne i jugoistočne Azije, zaljubili smo se u te kulture, a naročito u njihove kuhinje. Počeli smo kod kuće eksperimentirati s kineskom, azijskom i tajlandskom kuhinjom, ali nažalost uvijek smo imali problema s nabavljanjem namirnica, jer uz iznimku nekoliko osnovnih predmeta, ništa od toga nije u ponudi u Hrvatskoj. Da i dalje ne bi morali ići preko granice, odlučili smo da te poslastice i sve čari te kuhinje dovedemo i u Hrvatsku i omogućimo svima da se upoznaju sa onim što je za većinu egzotično i nepoznato. Da svi mogu osjetiti okuse plutajućih tržnica Tajlanda i mirise indijskih tržnica koje vrve bojama i okusima. Nadamo se da ćete uživati u ovim specijalitetima isto koliko smo i mi uživali pišući ih za Vas i otkrivajući sve čari ove iznimno bogate i zdrave prehrane. Dobar tek Vam želimo svima.

Okusi Azije - online dućan

Azijska hrana i namirnice po povoljnim cijenama.
Flyby
Junior Boarder
Postova: 21
graph
Korisnik Offline Kliknite ovdje da biste vidjeli pofil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
 
Idi na vrhStranica: 1